Vi tilbyder

innovative software løsninger til en bred vifte af brancher

Løsninger og rådgivning til din branche

ViKING Commerce omni POS

– Meget mere end en kasseløsning

Gør det nemt at betjene kunderne, hvor som helst i butikken og giv dine kunder en hurtig og effektiv betjening, så de går ud af butikken med en god oplevelse.

Uanset hvilken butik i kæden, eller om det er i webshoppen, vil kunderne få en ensartet købsoplevelse. Varer sælges smidigt på tværs af kanaler, så kunderne får de varer, de er kommet efter.

Personalet kan nu fokusere på at møde kunderne og ikke på at betjene it systemer.

Find ud af mulighederne med ViKING Commerce

Lease Management

Administration af dine leasing aftaler og kontrakter skal gå nemt og ubesværet, så dine medarbejdere får tid og ressourcer til at fokusere på kunderne. Vi har udviklet en leasing management løsning, der skaber overblik og automatisere jeres arbejdsprocesser.

Med vores leasing management løsning får du styr på dine processer, aftaler og kontrakter i et moderne system, der gør dig klar til fremtiden.

Få automatiseret din leasing administration

Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV er en global ERP-løsning til styring af økonomi og forenkler processerne omkring supply chain, produktion og drift.

Løsningen understøtter små og mellemstore virksomheder i vækst og hjælper med at samle data, programmer, dokumenter mm.

Og vigtigst af alt, det er medarbejderne, der er i fokus, så deres tid kan udnyttes optimalt.

Læs mere om Dynamics NAV

Abonnementsstyring – Bordas Digital

Abonnementsforbrugeren i dag er illoyal og skifter ubesværet mellem udbydere, hvis de ikke møder den service eller kvalitet, som de naturligt forventer.

De kræver tilgængelighed uanset tid og sted, samtidig med at købsoplevelsen skal være gnidningsfri, let tilgængelig og på et højt serviceniveau.

At kunne imødekomme disse krav og forventninger, kræver det rette IT-system som fundament.

Se hvordan Bordas Digital kan hjælpe

Integrationer

IT indkøbes i dag i alle dele af virksomheden til at understøtte forretningsprocesserne i de forskellige afdelinger, men det betyder ofte, at systemerne ikke taler sammen, og der opstår siloer. Det kan medføre frustrationer og manuelt arbejde.

Gevinsterne ved at automatisere sine processer bliver tit først en realitet, når data nemt kan udveksles på tværs af systemerne. Vi har igennem mange år leveret integrationsservices, der hjælper virksomheder til at få størst muligt udbytte af deres IT investeringer.

Vi har stor erfaring med at bygge oven på og integrere Microsoft Dynamics NAV med flere tredjepartssystemer, hvilket nedbryder siloerne og sikrer, at I bliver mere effektive og får større transparens på tværs i organisationen.

Se hvordan integration af dine IT systemer kan hjælpe dig

Cases

Vi er stolte af vores kunder!

Igennem de seneste 30 år har vi arbejdet med en lang række store kunder i forskellige brancher. Vi er glade for vores tætte samarbejde og de løsninger, som vi har leveret og bidrager til at give endnu bedre kundeoplevelser ude hos forbrugerne.

Vi har samlet nogle af historierne her.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os