Bording Data har i mere end 30 år arbejdet med ERP-systemer. Det startede med egenudvikling af ERP-systemet UniStar, der stadig kører hos udvalgte kunder. Sidenhen fulgte et partnerskab med Microsoft og vores egenudviklede abonnementsløsning Bordas Digital, baseret på Microsoft Dynamics NAV.

Vi er Microsoft Dynamics NAV eksperter

Dynamics NAV er en global ERP-løsning til styring af økonomi, der forenkler processerne omkring køb, salg, lager og drift. Løsningen understøtter små og mellemstore virksomheder i vækst og hjælper med at samle data, programmer, dokumenter mm. Og vigtigst af alt, det er medarbejderne, der er i fokus, så deres tid kan udnyttes optimalt. Bording Data er certificeret Microsoft Dynamics Partner og har leveret løsninger til en bred række virksomheder, der ønskede mere kontrol med deres økonomi og forretningsprocesser. Vi rådgiver og står for implementering samt tilpasser løsningen, så den understøtter netop din forretning. Læs mere…

Fremtidens abonnementsløsning

Historisk set kender vi abonnementer fra mediebranchen, hvor aviser og magasiner leveres til døren hver dag, uge eller måned. I dag er abonnementsprincippet ikke længere begrænset til medieindustrien. Abonnementsdrevne virksomheder, der ønsker at sælge produkter og services gennem abonnement til deres kunder, er nu til stede i mange brancher. Fremtidens abonnementsforbrugere er tilgængelige døgnet rundt – og forventer, at alle andre også er det. De er behovsstyrede og kræver højt serviceniveau, convenience og gnidningsfrie købsoplevelser.

Har du overvejet, hvordan du skal imødekomme fremtidens forventninger?

Bording Data har med BORDAS Digital skabt morgendagens abonnementsløsning med kunden i fokus.

bordas digital logo