IT integration med Agetor

Med AGETOR som integreret del af din virksomhed, er det slut med at bekymre sig om integration mellem IT-systemer. Integrationssystemet håndterer smidigt informationsudveksling og sørger for, at alle dokumenter bliver omsat til formater, som både du og dine kunder forstår.

Forretningsintegration med AGETOR

AGETOR er et standardsoftwareprodukt, der binder dit og dine samhandelspartneres ERP-systemer sammen. Integrationssystemet er limen mellem to systemer, så I kan udveksle forretningsdokumenter elektronisk, effektivt og automatisk. Det kan være produktkataloger, ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer, kreditnotaer og mange andre typer af forretningsdokumenter.

Input/output Management

AGETOR omsætter alle de dokumenter, I får ind, til et format, som jeres ERP-system forstår. Og samtidig bliver alle dokumenter, som I sender ud, oversat, så de bliver forstået af ERP-systemerne hos jeres kunder, leverandører og øvrige samhandelspartnere. AGETOR distribuerer også dokumenterne ad de kanaler, I og jeres samhandelspartnere ønsker, for eksempel mail eller dokumentportal.