Optimering af Microsoft Dynamics NAV

Har du en ældre Dynamics NAV-løsning? Er din forretning i vækst? Så er det måske på tide at få kigget din løsning efter i sømmene.

billede af mand der har optimeret sin Microsoft Dynamics NAV løsning

Få det optimale ud af din NAV-løsning

Hvis du oplever performanceproblemer med din eksisterende NAV-løsning, kan det være en idé at få den kigget efter i sømmene for at se, om løsningen kan optimeres. Bording Data hjælper dig med at lave et sundhedstjek af din løsning, der kan afdække, hvordan du får det optimale ud af din eksisterende Dynamics NAV-løsning.

Få ryddet op i dine data

Efterhånden som din virksomhed vokser, vokser dine data i Microsoft Dynamics NAV også. Bording Data hjælper dig med at få ryddet op i dine data ved at arkivere de data, der ikke længere er relevante, så du hele tiden kan bevare overblikket i din forretning.

Nye processer til dine nye behov

Din virksomhed har vokseværk og udvikler sig konstant, og derfor opstår der nye behov som kræver ændringer i arbejdsgange og processer eller helt nye behov, I ikke tidligere har haft. Men hvordan passer det ind i din eksisterende NAV? Det kan Bording Data hjælpe dig med at få overblik over og sammen med dig identificere, hvor der med fordel kan optimeres og eventuelt tilpasses til løsningen.

Gør en standard løsning til din egen

Du har sikkert drømt om en standard løsning til håndtering af din forretning, men virkeligheden har vist sig at være anderledes. Det behøver ikke nødvendigvis at blive en omkostningsfuld affære at få tilpasset din NAV-løsning. Hos Bording Data hjælper vi dig med at få identificeret dine konkrete behov, og hvordan de passer ind i Dynamics NAV. Med tilpasninger, der hvor det er nødvendigt, kan du måske endda spare penge ved at få klare, præcise og simplere arbejdsgange.