Eksperter i branchespecifikke løsninger

Mere end 30 års erfaring

Vi rådgiver og leverer IT-løsninger til blandt andet detailhandelen, mediebranchen og handelsbranchen.
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kunden som omdrejningspunkt

Kunden er i centrum for alt, hvad vi gør. Gennem struktureret dataopsamling hjælper Bording Data sine kunder med at skabe gnidningsløse kundeoplevelser.

Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe med teknisk support, hvis der skulle være brug for det, imens vi sideløbende udvikler endnu bedre løsninger til fremtidens markeder. Vi sigter efter langsigtede kunderelationer baseret på professionel rådgivning, tæt samarbejde og høj leveringssikkerhed.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Cases

Vi er stolte af vores kunder!

Igennem de seneste 30 år har vi arbejdet med en lang række store kunder i forskellige brancher. Vi er glade for vores tætte samarbejde og de løsninger, som vi har leveret og bidrager til at give endnu bedre kundeoplevelser ude hos forbrugerne.

Vi har samlet nogle af historierne her.

Læs vores kundehistorier

Karriere hos Bording Data

Drømmer du om at arbejde i en innovativ virksomhed med højt til loftet, internationalt udsyn og fleksibilitet? Vores medarbejdere er vores stærkeste ressource, og vi ønsker at give alle mulighed for videreudvikling, indflydelse og avancement.

Vi er altid på udkig efter kloge hoveder, der kan hjælpe os med at videreudvikle vores forretning.

Læs mere

Stærke teknologiske kompetencer

Bording Vista er et Bording Data datterselskab og har stærke teknologiske kompetencer inden for .NET og Microsoft SharePoint samt et udviklingskoncept, der er baseret på agile udviklingsmetoder.

Læs mere

En del af Bording koncernen

Bording Data er en del af F.E. Bording koncernen. Bording Koncernen arbejder med Marketing Communication Services, og løser opgaver for en lang række af Skandinaviens største virksomheder.

Koncernen er specialiseret os i tre forretningsområder inden for Marketing Communication Services: Rådgivning, IT-løsninger og Cross Media eksekvering.

Læs mere om F.E. Bording

Vores målsætning er at være den førende leverandør af IT-baserede kommunikationsløsninger, der med den nyeste teknologi understøtter vores kunders salg, markedsføring og kundekommunikation.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os