Det står aldrig stille i Bording Data. Vi har altid mange projekter og aktiviteter i gang. Følg med her for at få de seneste nyheder og indlæg.

Heini Schärer går på pension

June 12, 2017

Vi vil gerne markere Heini Schärers fratrædelse med en reception for kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har krydset Heinis vej gennem hans lange karriere.

Læs mere her

Detail-app vinder international pris

June 8, 2017

Meny’s app til at håndtere kundeloyalitet og give kunder personaliserede tilbud vandt i maj den internationale Application Award på eFORMAs årsmøde, der blev afholdt i Buenos Aires, Argentina.

Læs mere her
OK PLus vælger ViKING Commerce omni POS løsning

OK Plus vælger nyt kassesystem til sine 70 butikker

May 16, 2017

OK Plus har indgået aftale med Bording Data om levering af ViKING Commerce POS løsningen til kædens 70 butikker, der alle ligger i forbindelse med et OK tankanlæg. Løsningen skal understøtte salget i butikkerne og herunder gøre det nemt og intuitivt for personalet at betjene kasserne ved hjælp af touch displays.

Læs mere her

Omnichannel POS løsning fylder 35 år

May 8, 2017

Vi fejrer i denne måned, at ViKING Commerce fylder 35 år. Vi ser tilbage på den fantastiske rejse, vi har været på, og hvordan vi hele vejen igennem har udviklet vores produkt, så det matcher detailhandlens krav. Vi ser nu frem til at fortsætte rejsen.

Læs mere her

Vores Retail-afdeling bliver styrket

May 4, 2017

I april og i maj har vi sagt velkommen til 3 nye medarbejdere i vores Retail-afdeling. De skal hjælpe os med at løfte de mange opgaver, vi har på forskellige områder inden for retail. Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Martin, Karl og Rasmus.

Læs mere her

4 takeaways fra New Retail Day 2017

April 19, 2017

Den digitale udvikling har ændret kundernes indkøbsvaner for altid. Alle kan i dag leve et ubekymret liv uden at besøge en eneste fysisk butik. Derfor må detailhandlen få kunderne til at ønske at gå i fysiske butikker.

Læs mere her

Fremtidens Detail

March 15, 2017

Forbrugernes virkelighed er i dag digital og det skal detailhandlen understøtte. Det kan virke komplekst og uoverskueligt at komme i gang med den digitale tranformation, men der er ingen vej tilbage hvis man forblive i markedet og tiltrække kunder til sin forretning.

Læs mere her

Bording Data flytter i nye lokaler

February 23, 2017

Vores lokaler i Søborg erstattes nu af et moderniseret kontormiljø på Ejby Industrivej, hvor vi får mere plads og nye faciliteter til at arbejde på flere forskellige måder.

Læs mere her

Jakob og Line starter hos Bording Data

February 13, 2017

Vi har i februar budt 2 nye medarbejdere velkommen i Bording Data. Sig hej til Line og Jakob…

Læs mere her

Kundehistorie: Carl’s Jr fortæller om deres nye POS-system, ViKING Commerce F&B

February 7, 2017

Carl’s Jr. i Danmark fik ny point-of-sale (POS) løsning, der nemt og fleksibelt integrerer med deres øvrige systemer. Systemet er præcist tilpasset restaurationsbranchen og de specielle behov, branchen har.

Læs mere her