Det står aldrig stille i Bording Data. Vi har altid mange projekter og aktiviteter i gang. Følg med her for at få de seneste nyheder og indlæg.

Pressemeddelelse: Bording Data vil til udlandet med Henrik Salicath som ny administrerende direktør

august 24, 2017

En af Danmarks ældste og mest velrenommerede IT-virksomheder fortsætter sin investering i vækst og styrker den fortsatte udvikling af forretningen med ansættelsen af Henrik Salicath, som er tiltrådt som adm. direktør for Bording Data den 1. august 2017. Målet er vækst gennem internationalisering.

Læs mere her

Får du det optimale ud af din Dynamics NAV-løsning?

august 24, 2017

Er du én af dem, som oplever, at din ældre Dynamics NAV-løsning kører langsomt, har mange låsninger eller har tunge arbejdsprocesser? Medfører det udfordringer i den daglige drift, der kan være kritiske for forretningen? Vi ved, at de oplevelser kan give anledning til bekymring og overvejelser omkring, hvordan driftssikkerheden kan sikres.

Læs mere her

Heini Schärer går på pension

juni 12, 2017

Vi vil gerne markere Heini Schärers fratrædelse med en reception for kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har krydset Heinis vej gennem hans lange karriere.

Læs mere her

Detail-app vinder international pris

juni 8, 2017

Meny’s app til at håndtere kundeloyalitet og give kunder personaliserede tilbud vandt i maj den internationale Application Award på eFORMAs årsmøde, der blev afholdt i Buenos Aires, Argentina.

Læs mere her

OK Plus vælger nyt kassesystem til sine 70 butikker

maj 16, 2017

OK Plus har indgået aftale med Bording Data om levering af ViKING Commerce POS løsningen til kædens 70 butikker, der alle ligger i forbindelse med et OK tankanlæg. Løsningen skal understøtte salget i butikkerne og herunder gøre det nemt og intuitivt for personalet at betjene kasserne ved hjælp af touch displays.

Læs mere her

Vores Retail-afdeling bliver styrket

maj 4, 2017

I april og i maj har vi sagt velkommen til 3 nye medarbejdere i vores Retail-afdeling. De skal hjælpe os med at løfte de mange opgaver, vi har på forskellige områder inden for retail. Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Martin, Karl og Rasmus.

Læs mere her

4 takeaways fra New Retail Day 2017

april 19, 2017

Den digitale udvikling har ændret kundernes indkøbsvaner for altid. Alle kan i dag leve et ubekymret liv uden at besøge en eneste fysisk butik. Derfor må detailhandlen få kunderne til at ønske at gå i fysiske butikker.

Læs mere her

Fremtidens Detail

marts 15, 2017

Forbrugernes virkelighed er i dag digital og det skal detailhandlen understøtte. Det kan virke komplekst og uoverskueligt at komme i gang med den digitale tranformation, men der er ingen vej tilbage hvis man forblive i markedet og tiltrække kunder til sin forretning.

Læs mere her

Bording Data flytter i nye lokaler

februar 23, 2017

Vores lokaler i Søborg erstattes nu af et moderniseret kontormiljø på Ejby Industrivej, hvor vi får mere plads og nye faciliteter til at arbejde på flere forskellige måder.

Læs mere her

Jakob og Line starter hos Bording Data

februar 13, 2017

Vi har i februar budt 2 nye medarbejdere velkommen i Bording Data. Sig hej til Line og Jakob…

Læs mere her