NetBlanket

NetBlanket er et online blanketsystem, der er udviklet til at lette den daglige sagsbehandling og administration internt og eksternt i kommunen via hjælpeværktøjer, automatiseringer og forskellige forsendelsesmuligheder.

NetBlanket er designet med brugeren i fokus, og vil derfor også udvikle sig løbende og brugerstyret. Det er nemt at komme i gang med NetBlanket – det kræver normalt ikke mere end en fælles gennemgang – og IT-afdelingen belastes ikke af installation og vedligehold; ét enkelt besøg af Bording Datas konsulent er alt, hvad der skal til, før kommunen er selvkørende.

Forenkling af sagsbehandlingen

NetBlanket er et digitalt blanketsystem, der er udviklet i samarbejde med EG Kommune Information A/S. Med NetBlanket er det slut med de rutinemæssige indtastninger. Blanketterne har opslag til persondata, hvilket gør det nemt og hurtigt at udfylde blanketterne. Din kommunes byvåben, brevhoved og returadresse indsættes automatisk, så du kun skal koncentrere dig om at udfylde felterne.

Med NetBlanket udfylder man blanketter i sin browser, hvorefter de gemmes i PDF-format, hvilket gør dokumenterne fremtidssikrede, da de også kan læses og redigeres om mange år.

Med blanketsystemet kan kommunen printe almindelige papirblanketter samt sende blanketter direkte til borgerens e-Boks via Doc2Mail-funktionen. Det sparer din kommune både tid og udgifter til porto, samtidig med at borgerne oplever en forbedret service.

Hvem kan bruge NetBlanket?

NetBlanket er udviklet til brug i den kommunale forvaltning, men alle virksomheder eller organisationer, der bruger mange standardblanketter, kan få nytte af NetBlanket.

Interesseret?

Kontakt en af Kommuneinformations markedskonsulenter, eller læs mere på EG’s hjemmeside.

Kontakt

Du kan skrive til Bording Data A/S via vores kontaktformular nedenunder.
Vi glæder os til at høre fra dig.

navn :
email :
mobil :
virksomhed :
Jeg er interesseret i:
RetailBusiness SolutionsIntegrationPublic

kommentar :