Bevar overblikket i din forretning

Med Microsoft Dynamics er du forberedt på vækst

Din forretning i fokus

Bording Data har leveret Dynamics NAV i over 20 år, og vi har gennem årene hjulpet vores kunder med løsninger, der på bedste vis understøtter deres forretning. Som kunde hos os, vil du opleve, at vi forstår din forretning og de udfordringer, du står overfor. I vores rådgivning tager vi afsæt i jeres forretningsprocesser og jeres behov. Vi har tilgangen, at processer skal udfordres for at skabe værdi, og vi hjælper jer med at få styr på jeres forretningsprocesser.

Det får du ud af at samarbejde med os

En moderne og stabil ERP-løsning

Microsoft Dynamics NAV er en ERP-løsning, der understøtter virksomheder i vækst og hjælper med at styre processer, samle data og skabe overblik.

Med Dynamics NAV får din virksomhed et brugervenligt og fleksibelt system til styring af alle jeres processer. Systemet samler alle oplysninger inden for økonomi, bogføring, logistik, lager, produktion og andre vigtige funktioner i din virksomhed, og du får dermed det fulde overblik over din forretning.

Vi rådgiver og står for implementering samt tilpasser løsningen, så den understøtter netop din forretning.

Læs mere om Dynamics NAV 2017

Hvad er Microsoft Dynamics 365?

Dynamics 365 er Microsofts nye cloudbaserede løsning, der indeholder forretningsapplikationer på tværs af ERP og CRM. Dynamics 365 samler det bedste fra Microsofts CRM og Dynamics NAV i en tjeneste i skyen med mulighed for at tilføje apps til at styre specifikke forretningsprocesser, som f.eks. finans, salg, marketing og kundeservice. Dynamics 365 er integreret med Office 365 og tillægsprodukterne PowerBI, Flows og Cortana.

Læs mere om Dynamics 365

Den rigtige Dynamics NAV løsning til din branche

Detail

Vi har et indgående kendskab til detailbranchen, og de udfordringer, branchen står overfor såvel i de fysiske som de digitale butikker. Vi har bredt kendskab til forbrugsmønstre og loyalitetsprogrammer. Vi arbejder konstant på at følge tendenser i markedet og være på forkant med udviklingen, så vi kan hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning og få de løsninger, der giver nye spændende muligheder.

Leasing

Leasingbranchen vokser stødt, og forretningsmulighederne udvikler sig hurtigt. Vi har et indgående kendskab til regler og udfordringer inden for leasing og forstår vigtigheden af at bevare overblikket over forretningen og gøre det enkelt og overskueligt at håndtere aftaler.

Medie

Vi har arbejdet med abonnementsstyring inden for mediebranchen de sidste 20 år og har derigennem indsigt i branchens behov og udfordringer samt udviklingen i branchen. Vi forstår vigtigheden af, at fysiske medier bliver leveret til modtageren på rette sted til rette tid. Derudover forstår vi de stigende krav til adgang til digitale medier, nem og fleksibel selvbetjening og tilgængelighed

Handel & Service

Vi kender til handels- og servicebranchen og ved, det er vigtigt at finde nye måder at nå kunderne. Vi er med til at finde muligheder og lave løsninger, det kan f.eks. være en webservice, der åbner mulighed for en webportal, hvor kunder kan bestille varer og ydelser. Det giver større synlighed i markedet og giver en tidsbesparelse for virksomheden, da I sparer ordreindtastning.

Vi stiller det bedste hold til dit projekt

I Bording Data har vi en række specialister på forskellige Dynamics NAV-områder. Ud fra dit konkrete projekt og den løsning du efterspørger, sætter vi et hold, der har kompetencerne til at gøre dit Dynamics NAV-projekt til en succes.

Mød et udvalg af vores eksperter

Jan Johannes Kyhnæb

Salgschef - Dynamics NAV

Kristian Rønnow

Senior Konsulent

Per Riishøj

Senior Konsulent

Bente Dagny Nielsen

Senior Konsulent

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os