Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er en ERP-løsning, der understøtter virksomheder i vækst og hjælper med at styre processer, samle data og skabe overblik.

Med en Dynamics NAV løsning fra Bording Data får din virksomhed et brugervenligt og fleksibelt system til styring af alle jeres processer. Systemet samler alle oplysninger inden for økonomi, bogføring, logistik, lager, produktion og andre vigtige funktioner i din virksomhed, og du får dermed det fulde overblik over din forretning. Vi rådgiver og står for implementering samt tilpasser løsningen, så den understøtter netop din forretning.

Vi leverer Dynamics NAV til små og mellemstore danske virksomheder. I vores rådgivning tager vi afsæt i jeres forretningsprocesser og behov for at få belyst, hvilke muligheder I har med Dynamics NAV. Vi har tilgangen, at processer skal udfordres for at skabe værdi, og vi hjælper jer med at få styr på jeres forretningsprocesser.

Vi ønsker at forstå jeres forretning og de udfordringer, I står overfor. Vi udfordrer jeres forretningsgange og stiller spørgsmål for at sikre, at vi kommer rundt om alle processer. Har I specielle krav og ønsker til jeres løsning, skræddersyr vi løsningen til at understøtte netop jeres behov.

Finans og økonomistyring

Dynamics NAV giver effektiv økonomi- og likviditetsstyring og bedre styring af anlægsaktiver. Du får stærke analyse- og rapporteringsværktøjer, der sikrer dig overblik, styring og kontrol over dit regnskab.

Dimensioner kan blive sat op, således at du får et detaljeres analyseredskab til f.eks. at følge salg for hver afdeling i din virksomhed. Du opnår nem håndtering af bankafstemning og håndtering af valutaer.

Indkøb, salg og lagerstyring

Dynamics NAV optimerer din virksomheds forsyningskæde, og du får overblik på køb og salg, så du kan planlægge og styre din varetilgang og –afgang, så du har de efterspurgte varer på lager. Du har de nødvendige data lige ved hånden, således at du er sikret et overblik over dine leverandører og har styr på dine kunder, deres køb, udeståender og købsadfærd og vaner.

Abonnement og Dynamics NAV

Bording Data har en række egenudviklede produkter baseret på Dynamics NAV, det seneste er Bordas Digital, et abonnementssystem, der sætter kunden i fokus.

Læs mere om Bordas Digital

Bording Data er Microsoft Dynamics NAV Partner

Kontakt

Du kan skrive til Bording Data A/S via vores kontaktformular nedenunder.
Vi glæder os til at høre fra dig.

navn :
email :
mobil :
virksomhed :
Jeg er interesseret i:
RetailBusiness SolutionsIntegrationPublic

kommentar :