Få mest muligt ud af Microsoft Dynamics

Vi er eksperter på Dynamics 365 og Dynamics NAV

Start din digitale transformation med Dynamics 365

Dynamics 365 er Microsofts nye cloudbaseret løsning, der indeholder forretningsapplikationer på tværs af ERP og CRM. Dynamics 365 samler det bedste fra Microsofts CRM og Dynamics NAV i en tjeneste i skyen med mulighed for at tilføje apps til at styre specifikke forretningsprocesser, som f.eks. finans, salg, marketing og kundeservice. Dynamics 365 er integreret med Office 365 og tillægsprodukterne PowerBI, Flows og Cortana.

Fordelene ved den cloud-baserede Microsoft løsning

Integrationer

IT indkøbes i dag i alle dele af virksomheden til at understøtte forretningsprocesserne i de forskellige afdelinger, men det betyder ofte, at systemerne ikke taler sammen, og der opstår siloer. Det kan medføre frustrationer og manuelt arbejde.

Gevinsterne ved at automatisere sine processer bliver tit først en realitet, når data nemt kan udveksles på tværs af systemerne. Vi har igennem mange år leveret integrationsservices, der hjælper virksomheder til at få størst muligt udbytte af deres IT investeringer.

Vi har stor erfaring med at bygge oven på og integrere Microsoft Dynamics NAV med flere tredjepartssystemer, hvilket nedbryder siloerne og sikrer, at I bliver mere effektive og får større transparens på tværs i organisationen.

Læs mere om, hvordan IT-integration kan hjælpe jer

Optimering af Microsoft Dynamics NAV

Få det maksimale ud af din Dynamics NAV-løsning sammen med os.

Vi har erfaring med at implementering og drift af Dynamics NAV, og samtidig tage temperaturen på eksisterende Dynamics NAV-løsninger. Vi anbefaler og guider til forbedring af performance, processer, afvikling af kørsler og automatisering. Vi har gjort det før og har ekspertise med at løfte eksisterende Dynamics NAV-installationer.

Bliv mere effektiv med en optimeret løsning

Den rigtige Dynamics løsning til din branche

Detail

Vi har et indgående kendskab til detailbranchen, og de udfordringer, branchen står overfor såvel i de fysiske som de digitale butikker. Vi har bredt kendskab til forbrugsmønstre og loyalitetsprogrammer. Vi arbejder konstant på at følge tendenser i markedet og være på forkant med udviklingen, så vi kan hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning og få de løsninger, der giver nye spændende muligheder.

Leasing

Leasingbranchen vokser stødt, og forretningsmulighederne udvikler sig hurtigt. Vi har et indgående kendskab til regler og udfordringer inden for leasing og forstår vigtigheden af at bevare overblikket over forretningen og gøre det enkelt og overskueligt at håndtere aftaler.

Medie

Vi har arbejdet med abonnementsstyring inden for mediebranchen de sidste 20 år og har derigennem opnået en værdifuld indsigt i branchens behov og udfordringer samt udviklingen i branchen. Vi forstår vigtigheden af, at fysiske medier bliver leveret til modtageren på rette sted til rette tid. Derudover forstår vi de stigende krav til adgang til digitale medier, nem og fleksibel selvbetjening og tilgængelighed

Handel & Service

Vi kender til handels- og servicebranchen og ved, det er vigtigt at finde nye måder at nå kunderne. Vi er med til at finde muligheder og lave løsninger, det kan f.eks. være en webservice, der åbner mulighed for en webportal, hvor kunder kan bestille varer og ydelser. Det giver større synlighed i markedet og giver en tidsbesparelse for virksomheden, da I sparer ordreindtastning.

Vi stiller det bedste hold til dit projekt

I Bording Data har vi en række specialister på forskellige Dynamics NAV-områder. Ud fra dit konkrete projekt og den løsning du efterspørger, sætter vi et hold, der har kompetencerne til at gøre dit Dynamics NAV-projekt til en succes.

Mød et udvalg af vores eksperter

Jan Johannes Kyhnæb

Salgschef - Dynamics NAV

Kristian Rønnow

Senior Konsulent

Per Riishøj

Senior Konsulent

Bente Dagny Nielsen

Senior Konsulent

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os