Digitalisering af dine processer

Vi leverer løsninger og rådgivning til leasing branchen

Løsninger og services til leasing administration

IT skal ikke være besværligt. Lad os give dig grundlaget for effektiv leasing administration

Lease Management

Administration af dine leasing aftaler og kontrakter skal gå nemt og ubesværet, så dine medarbejdere får tid og ressourcer til at fokusere på kunderne. Vi har udviklet en leasing management løsning, der skaber overblik og automatisere jeres arbejdsprocesser.

Med vores leasing management løsning får du styr på dine processer, aftaler og kontrakter i et moderne system, der gør dig klar til fremtiden.

Få automatiseret din leasing administration

Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV er en global ERP-løsning til styring af økonomi og forenkler processerne omkring supply chain, produktion og drift.

Løsningen understøtter små og mellemstore virksomheder i vækst og hjælper med at samle data, programmer, dokumenter mm.

Og vigtigst af alt, det er medarbejderne, der er i fokus, så deres tid kan udnyttes optimalt.

Find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med din Dynamics løsning

Integrationer

IT indkøbes i dag i alle dele af virksomheden til at understøtte forretningsprocesserne i de forskellige afdelinger, men det betyder ofte, at systemerne ikke taler sammen, og der opstår siloer. Det kan medføre frustrationer og manuelt arbejde.

Gevinsterne ved at automatisere sine processer bliver tit først en realitet, når data nemt kan udveksles på tværs af systemerne. Vi har igennem mange år leveret integrationsservices, der hjælper virksomheder til at få størst muligt udbytte af deres IT investeringer.

Vi har stor erfaring med at bygge oven på og integrere Microsoft Dynamics NAV med flere tredjepartssystemer, hvilket nedbryder siloerne og sikrer, at I bliver mere effektive og får større transparens på tværs i organisationen.

Lad os hjælpe med at forbinde dine IT systemer

Hvorfor vælge Bording Data?

+30 års erfaring

Vi har været på markedet i mange år og kender de konkrete udfordringer og behov inden for hver branche. Hos os får du gennemtestede løsninger, som f.eks. har kørt hos nogle af Danmarks største detailkæder i mere end 30 år.

Fokus på din forretning

Vi har kompetente medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe med teknisk support, hvis der skulle være brug for det, imens vi sideløbende udvikler endnu bedre løsninger til fremtidens markeder.

Kunden i centrum

Vi udvikler, leverer og servicerer altid med kunden i centrum og fokus på den gode kundeoplevelse. Det gør vi fordi, vi tror på, at den gode kundeoplevelse har den ultimative værdi for dig som kunde – og dine kunder.

Interesseret i at høre mere?

Send os en besked