Lease Management

Automatiserer administrationen af dine leasingaftaler med Microsoft Dynamics

Gør dine medarbejdere mere effektive i dagligdagen

Frigør tid til at kunne fokusere endnu mere på jeres kunder og dermed levere en endnu bedre service, der resulterer i en øget bundlinje. Med Leasing Management får du en løsning, der automatiserer dine medarbejderes arbejdsprocesser. På den måde får dine medarbejdere mulighed for at nå flere sager hver dag eller få tid til at gå i dialog med kunderne for at sikre gladere kunder, der i sidste ende kan skabe mere forretning.

Med Lease Management får du

Overblik

Opbyg et transparent flow i aktiviteter, så du og dine medarbejdere nemt kan bevare overblikket over jeres sager og finde konkrete dokumenter, kontrakter, rapporter mm. Leasing Management gør jeres leasing administration digital, så overblikket ikke drukner i manuelle arbejdsgange.

Fremtidsparat løsning

Drag fordel af den nyeste teknologi og bliv klar til skyen. Vores Leasing Management er baseret på den nyeste Microsoft Dynamics teknologi og følger med Microsofts udvikling af Dynamics. Det betyder, at med Leasing Management får du en moderne løsning, men også fundamentet til nemt at flytte din leasing administration i skyen med Dynamics 365 og få glæde af fordelene ved en cloud-baseret løsning.

Dansk support

Tal med danske konsulenter og udviklere, når der opstår spørgsmål, udfordringer og nye behov. Leasing Management er en 100% dansk udviklet løsning. Vores eksperter står altid klar til at hjælpe og tage en dialog om konkrete behov, som de opstår.

Vil du gerne digitalisere din leasing administration?

Skriv til os og hør hvordan