Kundespecifikke
Løsninger

Fordi vi ved, at du er unik

Unikke løsninger, der skaber resultater

Du står med et konkret behov for at kunne optimere din forretning i den digitale verden, men det er ikke altid, der findes en løsning til netop dit behov, eller der skal laves for mange tilretninger og integrationer før du får en brugbar løsning. Lad os hjælpe dig videre, så du kan få en løsning, der præcist matcher dine behov og skaber værdi på bundlinjen men også i hverdagen.

Fortæl os hvad du har brug for

Tilføj vores erfaring med succesfulde projektleverancer til dit projekt

Mere end 30 års erfaring som leverandør af forretningskritiske systemer har givet os indgående kendskab til udvikling og implementering af løsninger, der indgår i et sammenspil med mange andre platforme, der er med til at øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

Læs mere om vores projekttilgang

Det bedste hold til dit projekt

Vores team af engagerede medarbejdere sørger for, at jeres projekt leveres til tiden og inden for budget. Ud fra jeres specifikke projekt sammensætter vi et hold, der præcist matcher jer. Alle vores medarbejdere er erfarne inden for deres kerneområde, og I kan derfor være sikre på at få optimalt rådgivning og udvikling, så jeres projekt bliver en succes.

Kompetencer

Dedikeret til at nå deadlines. Dedikeret til at skabe resultater.

Vi elsker at skabe resultater for vores kunder igennem IT projekter, der optimerer processer og arbejdsgange. Vi samarbejder med nogle af de største detailkæder og mediehuse i Danmark, hvilket har givet os en unik viden om lige præcis de brancher. Vores tidligere erfaring med succesfulde projektleverancer i de brancher, bruger vi i dit projekt, så du kan nå dine mål.

Cases

Vi har udviklet løsninger til at håndtere forsendelse af dokumenter og udfyldelse af standard blanketter. Produkterne automatiserer og effektiviserer traditionelle og manuelle arbejdsgange og reducerer derved arbejdsprocesserne, så medarbejderne får mere tid til andre opgaver. Produkterne anvendes i dag i de danske kommuner som led i EG og KMDs tilbud til den offentlige sektor.

EG KI – NetBlanket

Læs case

KMD – Doc2Mail

Læs case

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os