Dig hos os

Vi ønsker at gøre en forskel hos kunden. Blandt vores kunder findes store velrenommerede virksomheder, og vi ønsker at spille en afgørende rolle i vores kunders strategiske IT-udvikling.

Som systemudvikler, systemkonsulent eller projektleder får du både mulighed for at arbejde med komplekse udviklingsprojekter med en lang tidshorisont og projekter med en kort tidshorisont.

Din indgående tekniske viden eller dit branchekendskab er derfor altafgørende for kunden og afgørende for vores succes. Hos os bliver du værdsat for din viden og dine kompetencer samt ikke mindst din evne til at løse opgaverne til kundernes tilfredsstillelse.

Med afvekslende opgaver, der både kræver fordybelse og overblik, får du således rig mulighed for at udfolde og udvikle mange aspekter af dine kompetencer.

Vi tilbyder…

  • Gode ansættelses- og arbejdsvilkår
  • Sundhedsforsikring
  • Hjemmearbejdsplads med fri internetopkobling og mobilordning
  • Personaleforening
  • Diverse medarbejdertilbud
  • God kantineordning med varieret menu
  • Mulighed for videreuddannelse

 

Som ambitiøs og engageret medarbejder får du frie tøjler til at udfolde dig. Bording-koncernen er i bevægelse, og der er brug for medarbejdere, der tør tage ansvar, gå forrest og forstå sin egen rolle i hele organisationen. En medarbejder der tænker ud af boksen og kan sige både til og fra.

Vi arbejder tæt sammen med vores grafiske søsterselskaber i Skandinavien og med vores udviklingsselskab, Bording Vista, i Bangladesh, så du har ligeledes mulighed for at arbejde internationalt.

Vi forventer, at du tager ansvar for dine egne opgaver og især i forhold til kunder og kolleger. Din indsats er derfor en del af en større helhed, og vi skal kunne se vores kunder i øjnene mange år fremover.