Integrationer

Mangler du sammenhæng i dine systemer? Fylder manuelt arbejde en stor del af dine medarbejderes tid? Vil I gerne være mere digitale? Så lad os kigge på, hvordan vi integrerer jeres systemer og automatiserer jeres processer.

Integration & automatisering

At nedbringe siloer og integrere virksomhedens it-systemer er ikke den samme proces for alle. Der skal altid tages udgangspunkt i din konkrete virksomhed og den situation, du befinder dig i.

Gennem en grundig analyse hjælper vi dig med at afdække, hvilke arbejdsprocesser og forretningsgange, der med fordel kan automatiseres, således at I kan eliminere unødvendige manuelle processer og blive mere effektive. Vi kigger blandt andet på om den samme type data vedligeholdes i flere forskellige systemer, og hvordan vi kan koble systemer sammen således at data kun vedligeholdes ét sted.

Formålet er at få data til nemt at kunne udveksles på tværs af systemer, så det understøtter netop jeres behov.

Microsoft Dynamics

Jeres ERP system er ofte kernen i jeres forretning og derfor omdrejningspunktet i en stor del af jeres forretningsprocesser. Vi har stor erfaring med Microsoft Dynamics og kan derfor sikre, at løsningen optimalt integreres med jeres andre forretningssystemer og at arbejdsprocesser dermed automatiseres, så medarbejderne kan blive mere effektive i deres hverdag. Vi kan ligeledes tage temperaturen på om jeres nuværende løsning kører optimalt. Hvis virksomheden er vokset meget og har fået markant flere data, kan der være værdifuld tid sparet ved at optimere jeres eksisterende løsning. Læs her hvordan vi kan hjælpe jer

Få en partner med stor erfaring og ekspertise

Bording Data har gennem mange år stået for integration af IT-systemer og automatiseret forretningsprocesser for at hjælpe vores kunder med at blive mere effektive og høste de gevinster, der er ved digitalisering. Vi fjerner risikoen for manuelle fejl og frigør tid til, at medarbejdere kan fokusere på andre områder, der giver værdi for virksomheden.

Vi står desuden bag ved standardsoftwareproduktet, AGETOR®, som er vores egenudviklede løsning til at binde dit og dine samhandelspartneres IT-systemer sammen. Læs mere om AGETOR® her

3. partssystemer

Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder, der leverer 3. partssystemer. Det gør vi for at kunne levere den bedste integration mellem Microsoft Dynamics og de behov og forretningsprocesser, I har. Vi udvider kontinuerligt listen over partnere, for på den måde at kunne understøtte nye og flere behov for integrationer.

Vi samarbejder blandt med:

Continia

Continia står bag flere softwareløsninger til Microsoft Dynamics NAV, der alle bidrager til at effektivisere og automatisere en række administrative processer.

Det drejer sig om udbetalinger, dokumenthåndtering, opkrævning hos debitorer og online rejseafregning.

Lessor

Lessor er en løsning til administration af løn og personale. Løsningerne fra Lessor bruges i dag af mere end 50.000 virksomheder i Norden og Tyskland.

B2B Backbone

Med B2B Backbone kan din virksomhed håndtere samhandelsprocessen elektronisk. B2B Backbone har udviklet et EDI modul til at automatisere dokumenthåndteringen.

Apport

Apport har med deres WMS optimeret lagerlogistikken for virksomheder over hele Skandinavien siden 2000. Arbejdsgange og lageret bliver med Apport WMS effektiviseret med 25-40 procent, fordi løsningen automatiserer traditionelle manuelle processer.

Impact

Impact er et konsulenthus, der leverer omnichannel commerce løsningerne samt datadrevet digital markedsføring til retail, consumer brands, producent og grossist branchen. Sammen med os binder vi det sammen med dine backoffice systemer, så data er tilgængelige og kan anvendes på tværs.

Slimstock

Slimstock leverer løsninger til optimering af lager og indkøb. Deres komplette softwarepakke omfatter forecasting, efterspørgselsplanlægning og lagerstyring, og hjælper dig med at få det rette lager til det rette sted på det rette tidspunkt.