Nå dine kunder på nye måder

Ved at effektivisere dine processer kan du tilbyde nye muligheder for dine kunder, når de handler med dig

Den gode kundeoplevelse er tæt knyttet til dine IT-systemer

Dine IT-systemer kan gøre dig og din organisation mere effektiv, skabe overblik over forretningen og sikre at din virksomhed kan give jeres kunder den gode service, de vil huske jer for. Men når det ikke virker eller ikke er tilpasset til netop din virksomhed, kan du opleve ineffektivitet og frustrationer som smitter af på den service virksomheden giver jeres kunder.

Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV er en global ERP-løsning til styring af økonomi og forenkler processerne omkring supply chain, produktion og drift.

Løsningen understøtter små og mellemstore virksomheder i vækst og hjælper med at samle data, programmer, dokumenter mm.

Og vigtigst af alt, det er medarbejderne, der er i fokus, så deres tid kan udnyttes optimalt.

Se hvordan

ViKING Commerce omni POS

– Meget mere end en kasseløsning

Gør det nemt at betjene kunderne, hvor som helst i butikken og giv dine kunder en hurtig og effektiv betjening, så de går ud af butikken med en god oplevelse.

Uanset hvilken butik i kæden, eller om det er i webshoppen, vil kunderne få en ensartet købsoplevelse. Varer sælges smidigt på tværs af kanaler, så kunderne får de varer, de er kommet efter.

Personalet kan nu fokusere på at møde kunderne og ikke på at betjene it systemer.

Læs mere om ViKING Commerce

Hvorfor vælge Bording Data?

+30 års erfaring

Vi har været på markedet i mange år og kender de konkrete udfordringer og behov inden for hver branche. Hos os får du gennemtestede løsninger, som f.eks. har kørt hos nogle af Danmarks største detailkæder i mere end 30 år.

Fokus på din forretning

Vi har kompetente medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe med teknisk support, hvis der skulle være brug for det, imens vi sideløbende udvikler endnu bedre løsninger til fremtidens markeder.

Kunden i centrum

Vi udvikler, leverer og servicerer altid med kunden i centrum og fokus på den gode kundeoplevelse. Det gør vi fordi, vi tror på, at den gode kundeoplevelse har den ultimative værdi for dig som kunde – og dine kunder.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os