Start din digitale transformation med Dynamics 365

Du er måske erfaren i Microsoft Dynamics NAV. Eller måske du aldrig har prøvet Dynamics før. Uanset tilgangen, så vil Dynamics 365 hjælpe dig med at digitalisere dine forretningsprocesser. Men hvad kan du forvente af fordele ved at komme på Dynamics 365?

En samlet cloud-løsning til hele virksomheden

Dynamics 365 har forbundet alle primære dele af din forretning, således at I får større gennemsigtighed og overblik til at optimere jeres forretning på tværs. Det betyder at ERP nu er forbundet med blandt andet CRM og Power BI, hvilket giver større sammenhæng i jeres interne arbejdsprocesser.

Med Dynamics 365 bliver I mere fleksible og kan nemt arbejde sammen uanset tid og sted. Og fordi løsningen ligger i skyen er den altid opdateret, så I slipper for dyre opdateringer og administration af IT infrastruktur.

Apps

Apps i Dynamics 365 giver mulighed for nemt at tilføje ny funktionalitet til jeres løsning. På den måde kan I tilpasse jeres løsning til præcis jeres behov uden dyre integrationer. Idet funktionaliteten er placeret i apps, er I ikke længere forhindret i at følge Microsofts udvikling Dynamics og I går derfor ikke glip af den nyeste funktionalitet.

Personalisering

Hver medarbejder i din virksomhed har forskellige roller, behov og præferencer, som sjældent bliver tilgodeset i standardiserede systemer. Dynamics 365 gør det muligt at skræddersy roller og rettigheder, således at medarbejdere kun bliver præsenteret for indhold, der er relevant for netop dem. Det begrænser den tid medarbejdere bruger på at lede og finde frem til relevant indhold og gør samtidig oplevelsen bedre for den enkelte.

Et login – et utal af muligheder

Adgang til Dynamics 365 giver dig adgang til en række af Microsofts IT-platforme i en samlet løsning. Men udover at du har adgang til systemer som ERP og CRM, så forestil dig, hvordan det hele også er forbundet med alle de værktøjer du ellers arbejder med i din dagligdag: Mail, dokumenter, intranet, præsentationer, samarbejdsapplikationer etc. Hvis du samtidig bruger Office 365 smelter dine processer sammen og hjælper dig til at automatisere dine opgaver og blive mere effektiv.

Lad Bording Data hjælpe dig med at komme godt i gang

Det kan hurtigt virke som et stort skridt at skulle flytte sine helt centrale processer ud i en cloud-løsning. Bording Data har stor ekspertise i at sikre, at virksomheder kommer godt fra start med Dynamics eller får flyttet/opdateret og optimeret en eksisterende løsning.

Få et uforpligtende møde