Doc2Mail

Doc2Mail hjælper dig med at automatisere og effektivisere traditionelle arbejdsgange i forbindelse med distribuering af dokumenter.

Doc2Mail automatiserer og optimerer den traditionelle manuelle arbejdsgang med print, kuvertering og forsendelse af individuelle breve. Doc2Mail giver mulighed for at distribuere dokumenter fra en Windows applikation eller f.eks. ESDH-system til en modtager på en meget nem måde.

Dokumentet bliver automatisk leveret i modtagerens digitale postkasse eller eBoks. Er modtageren ikke tilmeldt eBoks eller har en digital postkasse, sender Doc2Mail automatisk brevet til KMD’s fjernprint, og brevet bliver sendt som et almindeligt brev.
Doc2Mail finder således automatisk ud af hvordan modtageren ønsker at modtage sine breve – digitalt eller fysisk. Sideløbende med dette kan Doc2Mail automatisk gemme en kopi af dokumentet i et digitalt arkiv.
Doc2Mail er en løsning udviklet af Bording Data i samarbejde med KMD, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder.

Fordelene er mange:

  • Send breve digitalt og enkelt
  • Spar bøvlet med kontorprintere
  • Intuitivt brugerinterface
  • Betydeligt besparingspotentiale
  • Let at vedlægge bilag
  • Let tilgængeligt overblik over sendte forsendelser
  • Installeret og køreklar virtuel printer på ½ dag
  • Farvel til fortrykt papir, kuverter og bilag

Gode integrationsmuligheder med Doc2Mail

Doc2Mail kan håndtere mange filtyper; f.eks. Word, Excel, PDF og TIF. Herudover har Doc2Mail rige integrationsmuligheder til både fagsystemer, blanketsystemer, brevskabelonløsninger og ESDH systemer. Doc2Mails integrationssnitflader gør det nemt at overføre informationer som f.eks. CPR nummer, sagsnummer, returpostkasse mv. automatisk til brug for Digitalpost. Det sparer tid og minimerer fejl.

doc2mail_stor

Lyst til at vide mere?

Kontakt KMD doc2mail@kmd.dk

Kontakt

Du kan skrive til Bording Data A/S via vores kontaktformular nedenunder.
Vi glæder os til at høre fra dig.

navn :
email :
mobil :
virksomhed :
Jeg er interesseret i:
RetailBusiness SolutionsIntegrationPublic

kommentar :