TOP-TOY

TOP-TOY tester nye selvscanningskasser i BR i Sverige i samarbejde med Bording Data og Diebold Nixdorf

TOP-TOY ønsker at øge deres serviceniveau for at forbedre kundeoplevelsen. Som løsning på dette har TOP-TOY valgt at teste en selvscanningsløsning fra Bording Data og Diebold Nixdorf.

Selvscanning er en rigtig god måde at servicere de kunder, som ved præcist, hvad de skal have og derfor ikke har brug for hjælp eller vejledning. I stedet for at stå i kø ved den traditionelle kasse, kan de hurtigt ekspedere sig selv og komme videre.

Derfor har TOP-TOY og Bording Data indgået aftale om en ”Proof of Concept” for at teste de nye selvscanningskasser i én af TOP-TOY’s BR-butikker i Stockholm. På den måde kan TOP-TOY blive klogere på, om det er den rigtige løsning for deres butikker og kunder.

En nem og effektiv kundeoplevelse

De tre selvscanningskasser erstatter én af de traditionelle kasser, som kræver en ekspedient, hvorimod selvscanningskasserne kun behøver kunden, som skal købe varer. Én af fordelene ved selvscanning er, at medarbejderne nu kan give kunderne en bedre service og vejledning, når der er brug for det.
Implementeringen af selvscanningskasserne har til formål at gøre kundeoplevelsen mere flydende, nem og effektiv. Denne løsning gør BR i stand til at betjene flere kunder i løbet af kortere tid.

”Det er kun naturligt for os at arbejde tæt sammen med vores kunder, uanset hvor i verden deres forretning er. Og det er fantastisk at være en aktiv del af denne rejse og se, hvordan selvscanningsteknologi kan gøre shopping nemt og bekvemt for kunderne og samtidig give forretningen mere værdi. Det er præcis det, vi er her for!”, udtaler Peter Møller, Sales and Marketing Director, Bording Data.

Et godt samarbejde

Bording Data har sammen med TOP-TOY arbejdet hårdt på at få dette til at lykkes. Og i begyndelsen af juni 2018 i Sverige installerede vi sammen med Diebold Nixdorf selvscanningskasser i den første BR-butik nogensinde. Det tog mindre end 28 dage, fra TOP-TOY kom med idéen til Bording Data, indtil Proof of Concept-løsningen stod klar.