Mobil betaling til detailhandel

Dansk Supermarked klar med den første MobilePay-løsning

Der sker i disse år en udvikling mod omni-channel brugeroplevelser, hvor forbrugerne forventer en gnidningsløs bevægelse mellem alle salgskanaler. Det skal være nemt og bekvemt at handle og betale – uanset om man står i en fysisk butik eller handler på nettet. Som en del af samarbejdet mellem Dansk Supermarked og Danske Bank omkring MobilePay, er Bording Data nu, som de første, klar med en fuldintegreret betalingsløsning til danskernes foretrukne mobile betalingsapp, MobilePay.

“Vores mål har været at skabe en løsning, der er både brugervenlig, pålidelig og hurtig. Vi er meget tilfredse med resultatet og glæder os til at gøre det endnu lettere for danskerne at handle ind” – Jens Freiberg, Group Director of IT Business Support, Dansk Supermarked

Den banebrydende løsning, der blev præsenteret af Dansk Supermarked og Danske Bank d. 11. marts 2015, er udviklet i tæt samarbejde med Bording Data, der siden 1980’erne har leveret kassesystemer (POS-systemer) til Dansk Supermarked. Dansk Supermarked ønskede at være de første til at tilbyde deres kunder muligheden for at betale med MobilePay i deres butikker. Med Bording Data som rådgiver og udviklingspartner blev et tæt samarbejde mellem Dansk Supermarked og Danske Bank derfor etableret, og alle parter arbejdede intensivt for at blive klar til den første pilot. Efter 4 måneders udvikling kunne kunderne i Føtex en blæsende forårsdag i marts for første gang betale for deres indkøbsvarer med MobilePay i Storcenter Nord i Århus. Implementeringen af MobilePay er foretaget i Bording Datas kendte kassesystem, ViKING, der blandt andet anvendes i alle Føtex-, Bilka-, Salling- og Nettobutikker.

Den nye MobilePay-løsning er i fuld forlængelse af Dansk Supermarkeds ønske om at skabe en oplevelse af omni-channel købsoplevelser for kunderne i deres mange butikker.

Start filmen, og se hvor let det er at betale med MobilePay: