Gør livet lettere med effektiv håndtering af forsendelse og returvarer

Med 60.000 varer i sortimentet og prisgaranti som en del af konceptet, kan man godt forstå, at BAUHAUS er et af danskernes foretrukne byggemarkeder. Men det kræver meget af en virksomhed at håndtere sådan en forretningsmodel.

Den store mængde varer, de tusindvis af daglige bontransaktioner og den omfattende dataudveksling butikkerne imellem, kræver et system, der ikke kun er fleksibelt men også driftssikkert og stabilt.

Kombinationen af AGETOR, UNISTAR og ViKING løser disse udfordringer på en elegant, brugervenlig og effektiv måde;
AGETOR håndterer dataudvekslingen mellem varehusene og leverandører, og leverer data og funktionalitet til medarbejderne gennem webbaserede grænseflader.

ViKING sender samtlige bontransaktioner online til UNISTAR og giver medarbejderne mulighed for at analysere disse data – alt sammen inden kunden overhovedet når at forlade varehuset.

Sammenspillet mellem de 3 programmer giver BAUHAUS Danmark et unikt realtime indblik i virksomheden uden at gå på kompromis med hverken brugervenligheden eller fleksibiliteten. Det gør ikke kun arbejdsdagen lettere for indkøbere, butiksassistenter og lagerarbejdere, men giver i sidste ende også en mere tilfredsstillende købsoplevelse for kunden.