Brancher

Vi rådgiver og leverer innovative software løsninger til en bred vifte af brancher

Vi arbejder med kunder i flere forskellige brancher. Lad os hjælpe dig med at skabe kundeoplevelser ud over det sædvanlige.

Detail

De moderne forbrugere forventer en sammenhængende købsoplevelse på alle salgskanaler. Det kræver en ekstra indsats på alle områder samtidig med, at det sætter krav til dine IT-systemer. ERP systemer, website, betalingsløsninger og kassesystemer skal alle understøtte kravene til at kunne levere den gode købsoplevelse til de moderne forbrugere.

Læs mere om vores løsninger til detailbranchen

Leasing

Leasing af biler til både private og erhverv er i stigende grad blevet mere populært, fordi kunder med specifikke behov kan høste mange fordele. I takt med det stigende marked er der brug for, at administrationen forenkles og automatiseres, således at leasingvirksomhedernes ansatte får frigjort tid til at kunne give en endnu bedre service og hjælpe endnu flere kunder.

Læs mere om vores løsninger til leasing branchen

Medie

Der er uanede muligheder af medietilbud til forbrugerne i dag, men hvordan tiltrækkes og fastholdes kunder til netop dine produkter? Det handler om at forstå dem og give dem en god oplevelse fra start til slut, og det stiller krav til dine it-systemer så dine medarbejdere får den korrekte indsigt i hver enkelt kunde.

Læs mere om vores løsninger til mediebranchen

Handel

Dine IT systemer kan gøre dig og din organisation mere effektiv, skabe overblik over forretningen og sikre at din virksomhed får givet jeres kunder en god service som de vil huske jer for. Men når det ikke virker eller er tilpasset til netop din virksomhed, kan du opleve ineffektivitet og frustrationer som smitter af på den service virksomheden giver jeres kunder.

Læs mere om vores løsninger på tværs af brancher

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os