Sæt kunden i fokus med Bordas Digital

Omdrejningspunktet er altid kunden, så du har overblik over alle kundens abonnementer

Bordas Digital

Historisk set kender vi abonnementer fra mediebranchen, hvor aviser og magasiner leveres til døren hver dag, uge eller måned. Men mediebranchen har de seneste år gennemgået en udvikling, der ikke tidligere er set; digitaliseringen har medført et paradigmeskift, der har ændret mediebilledet for altid. De digitale medier har i stor grad afløst de analoge, og den oprindelige digitale forretningsmodel er blevet udfordret af flatrate og streaming modellen.
Samtidig er abonnementsprincippet nu ikke længere begrænset til medieindustrien. Abonnementsdrevne virksomheder, der ønsker at sælge produkter og services gennem abonnement til deres kunder, er nu tilstede i mange brancher.

Fremtidens abonnementsforbruger

  • Skifter ubesværet mellem udbyder
  • Er tilgængelige døgnet rundt – og forventer, at alle andre også er det
  • Kræver højt serviceniveau, convenience og gnidningsfrie købsoplevelser
  • Er illoyale og behovsstyrede
  • Vil have adgang til alle informationer, uanset hvor de er

Bording Data har de seneste 20 år leveret abonnementsløsninger til mediebranchen. Den nyeste version af BORDAS – BORDAS digital – er nu klar. Løsningen er special designet til at imødekomme fremtidens fokus på kunden. BORDAS digital er morgendagens abonnementssystem. Ved at redefinere opfattelsen af et abonnement og tage udgangspunkt i den enkelte kunde, har Bording Data udviklet et system, der imødekommer kundernes nye krav til håndtering af analoge og digitale medier, samtidig med at de interne processer bliver effektiviseret.

Kontakt os og hør mere

MORGENDAGENS LØSNING – MED KUNDEN I FOKUS

Med BORDAS digital åbnes dørene for en lang række funktioner, der alle understøtter forretningsudviklingen i en abonnementsdreven virksomhed:

Videndeling

Kundefokus giver mulighed for at få det overblik, der sikrer, at informationsdelingen glider ubesværet mellem organisationens afdelinger. Resultatet bliver bedre kundeservice, effektivisering af de administrative processer og mere præcis kampagneplanlægning.

Brugervenlighed

Den intuitive brugerflade sikrer, at oplæringstiden er så kort som overhovedet muligt. De enkle processer øger effektiviteten af rutineprægede opgaver og er desuden med til at nedbringe fejlraten.

Komplekst produktmix

Bordas Digital håndterer naturligt kampagner og pakkeløsninger – med alle type produkter. Det skal være enkelt og ligetil at planlægge, levere og evaluere salgsfremstød, og Bording Datas 30-års erfaring med interaktion mellem virksomhed og kunde danner grundlag for en helt ny måde at håndtere abonnementindustriens udfordringer på. Resultatet er en gnidningsfri købsproces for både kunde og leverandører.

Finansielt overblik

Standard økonomifunktioner sikrer, at økonomi og de komplekse processer omkring dette stemmer.

Global platform

Bordas Digital bygger på en Microsoft Dynamics NAV 2017-platform. Det betyder, at BORDAS digital kan tilgås via en klassisk klient, via web og via mobile enheder. Med den direkte integration til standard NAV, kører BORDAS digital som en Cloud-løsning evt. i sammenspil med Microsofts øvrige Cloud-baserede applikationer som Office 365 og CRM Online.

Hvem kan bruge Bordas Digital?

Bordas Digital henvender sig til virksomheder inden for alle brancher, der sælger produkter på abonnement.

Interesseret i at høre mere?

Skriv til os